Hovedside
Om Den Gode Smak
Nyheter
Aktiviteter
Oppskriftsarkiv
Fotoalbum
Godt sagt
Linker
Kontaktinfo
 
 
 

Fotoalbum


Album: 2005-12-10 Klubbkveld hos Jan Ove


     
10 Jan Ove ønsker velkommen 15 Aperitif: Island Cream Grog 20 Forrett: Crostini med Kyllinglever 25 Vinvalg: Deinhard Riesling Classic 2004
30 Forrett: Ristet Sjøkreps 35 Vinvalg: Chardonay Vin de Pays Dóc 40 Jan Kåre lukter på hovedretten 45 Studie av Klubbreferater
50 Hovedrett: Lammegryte 55 Vinvalg: Palacio de La Vega Tempranillo Reserva 1999 60 Dessert: Vaniljesyltede aprikoser med Cognackrem 65 Vinvalg: Pineau des Charentes Tiffon
70 Gastrovini som vanlig til slutt 75 Njål trøtt under Gastrovini runden


[Tilbake til albumoversikt]

 
 
Søk i nettstedet:

 
   
Tilbake til hovedsiden Tilbake til hovedsiden