Hovedside
Om Den Gode Smak
Nyheter
Aktiviteter
Oppskriftsarkiv
• Fisk
• Skalldyr
• Grønnsaker, Supper
• Fjærfe
• Storfe, Lam og Svin
• Vilt
• Desserter
• Diverse
Fotoalbum
Godt sagt
Linker
Kontaktinfo
 
 
 

Sole Classico - Sjøtunge med sitron- og tomatconcassè

Sprøstekte lakseruller med grønnsaksalat og søtlig soyasaus

Stekt breiflabb med peppersaus

Torskefilet på ruccolasalat

Carpaccio av tunfisk og kalv

Tomatbakt torsk med lettrøkt urtebrandade

Åpen lasagne med ristet rødspette, syltet fennikel, bakt paprika og basilikumsaus

Laks innbakt i butterdeig med hvitvinsaus

Sørlandsfiskesuppe

Bouillabaisse med rouille

Posjert klippfisk med blomkålkrem og soyasmør

Lutefisk "Larousse Gastronomique 2006"

Steinbit i olje med purreløk og olivenolje-hollandaise

Panert sild med potetsalat og ravigotte-saus 

Kveiteceviche med kirsebærtomat og lime 

Grillet kveite med fennikel og aromatisk smør 

Ørretfilet med rognsaus 

Røkelakskrem med urter

Ovnsbakt torskerygg med smågrønnsaker i rekesaus, sopplasagne og parmesanskum 

Saltbakt laks

Ovnsbakt breiflabb med beurre blanc

Sterk grønnsaksalat med sesamstekt tunfisk

Varm "Laksesashimi" med urtesalat 

Kongekrabbe og gudekveite med persille

Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu

Torskefilet med maximpoteter, bacon og tomat

Bacalhao da Mama Rose

Kveite fra Hjelmeland med potetaioli, bacon, kapersdressing og syrlig nykål

Grillet ørret med mangosalat

Katalansk torskefilet

Stekt breiflabb med romescosaus og fritas

Sitronmarinert uer

Gratinert torskekrem

 
 
Søk i nettstedet:

 
   
Tilbake til hovedsiden Tilbake til hovedsiden