Hovedside
Om Den Gode Smak
Nyheter
Aktiviteter
Oppskriftsarkiv
• Fisk
• Skalldyr
• Grønnsaker, Supper
• Fjærfe
• Storfe, Lam og Svin
• Vilt
• Desserter
• Diverse
Fotoalbum
Godt sagt
Linker
Kontaktinfo
 
 
 

Marengsis

Karamelliserte fiken med champagne-sabayonne

Sagogrynpudding med syltet appelsinskall og bringebærcoulis

Pasjonsfrukt-sufflé

Flan (meksikansk karamellpudding)

Sneegg med vaniljesaus

Tiramisu

Sufflé Gamle Raadhus

Gammeldags madeirakrem

Frossen pastiskrem "Riviera"

Multekrem i karamellform

Marengsreder med fyll av sjokolademousse

Vaniljesyltede aprikoser med cognackrem

Citrus "Posset" og fritert banan

Crème Catalane med appelsinskum

Sjokoladesouffle med mascarponekrem og bringebærcoulis

Varm eplesoufflé

Papayas y Pina Diablo

Eplekake Holmenkollen

Rabarbraconsommé med friske bær og rabarbrasorbet

Pannacotta "Passion"

Choco-banana delight

Appelsinfromasj

Rabarbrasuppe med jordbær og Crème Fraîche

Ananas "Carpaccio"

Papaya- og lime-fool

Gratinerte appelsiner

Jordbærcarpaccio med myntepesto og svart pepper

Epleterte "Hardanger" i karamellflak servert med kanelmousse og honningsaus

Sensuell dessert

Vaniljepudding med pisket sjokoladekrem og tørkede bringebær 

Manjari-bombe

Crêpes Suzette

Gratinerte klementiner

Fruktsalat med råkrem

Pasjonsfruktsufflé

Multemoussekake på hasselnøttbunn med multesorbet og marinerte bjørnebær

Mascarponekrem med friske bær

Aroniakokt pære

Bavaroise med honning

Semifreddo

Ovnsbakt eple med lun vaniljesaus

Fikenparfait med nøttesaus

Marinert banan med kumquat- og pasjonsfruktsirup og marengs

Sjokolademousse 

Innbakt rabarbrakompott


 
 
Søk i nettstedet:

 
   
Tilbake til hovedsiden Tilbake til hovedsiden